Donacija pročišćivača zraka osnovnoj školi Središće

 

 

 

Blueair donira pročišćivače zraka osnovnoj školi Središće kako bi osigurala čist zrak za nove generacije.
Rtl Hrvatska je podržala važnu inicijativu koja se tiče kvalitete zraka i STEM obrazovanja u školi.

U svojoj posvećenosti očuvanju čistog zraka za buduće generacije, Blueair je odlučio poduzeti konkretne korake kako bi poboljšao kvalitetu zraka u Osnovnoj školi Središće.
Osnovna škola Središće, zbog svoje blizine prometnoj aveniji i odlagalištu Jakuševec, suočava se s izazovima povećane razine onečišćenja zraka. Blueairova donacija pročišćivača zraka igra ključnu ulogu u stvaranju čistog i zdravog okoliša za učenike, nastavnike i osoblje škole, koji mogu imati dugoročne posljedice po zdravlje.
Blueair vjeruje da je čist zrak temeljno pravo svakog djeteta. Stoga je odlučio donirati pročišćivače zraka kako bi stvorio okruženje koje potiče zdrav razvoj i učenje.
Udisanje čestica onečišćenja zraka predstavlja ozbiljnu prijetnju ljudskom zdravlju, posebno kod djece čija su pluća i mozak još uvijek u razvoju.
Djeca su izložena većem riziku zbog njihove povećane osjetljivosti na zagađivače, a činjenica da udišu više onečišćenja u odnosu na svoju tjelesnu težinu dodatno povećava opasnost.
U borbi protiv ovog nevidljivog neprijatelja, Blueair pročišćivači zraka postaju ključni saveznik u stvaranju sigurnijeg okruženja za djecu.
Sposobni su učinkovito filtrirati štetne čestice iz zraka, pružajući svakom djetetu čist i kvalitetan zrak za disanje. Ovi pročišćivači ne samo da čuva zdravlje djece već i podržava njihov pravilan fizički i mentalni razvoj.

Ravnateljica osnovne škole Središće Violeta Vragotuk istaknula je svoju predanost stvaranju zdravijeg okoliša za svoje učenike prepoznajući važnost kvalitete zraka unutar školskih prostora.
Analizirani su čimbenici koji utječu na zrak u učionicama. Rezultati su pokazali da je potrebno poboljšanje, a ravnateljica je odmah djelovala kako bi riješila te probleme.
S ovom hvale vrijednom inicijativom, ravnateljica Vragotuk pokazala je da liderstvo u obrazovanju nije samo vezano uz akademske uspjehe, već i uz brigu o zdravlju učenika, što će sigurno ostaviti dugotrajan pozitivan utjecaj na školsku zajednicu.
Blueair pročišćivači zraka postaju ključno sredstvo u zaštiti dječjeg zdravlja, pružajući roditeljima mir i sigurnost da njihovi mališani dišu čisti zrak, bez obzira na vanjske uvjete, jer unutrašnji zrak može biti i do pet puta zagađeniji.

Pročišćivači zraka u Osnovnoj školi Središće visokih su performansi za veće prostorije (model Blueair Classic 480i) i s kombinacijom dviju tehnologija filtriranja učinkovito uklanja 99,97% čestica u zraku veličine do 0,1 mikrona PM2,5, PM10, PM 1, virusa, patogenih mikroorganizma, spora bakterija i plijesni, prašine, peludi, alergena, dima cigareta, ispušnih plinova, hlapljivih organskih spojeva (VOC) …

Komentiraj

Korištenjem ove stranice prihvaćate odredbe opisane u našoj Politici Privatnosti.