Kada je kvaliteta zraka loša, Birdie će pasti dolje, sve dok ne otvotite prozor i vratite ga ponovno u život. Jako jednostavno.

Ovo je Birdie™

A Fresh Air Monitor™

Birdie® će ti pokazati kad trebaš prozračiti kuću bez da te upozori sa iritirajućim svijetlom, zvukom ili obavjesti na mobitelu.

Kada je kvaliteta zraka loša Birdie® će pasti dolje, sve dok ne otvoriš prozor i vratiš ga natrag u život.

Poboljšava koncentraciju i produktivnost

Poboljšava san (što poboljšava gotovo sve)

Uklanja ustajali zrak iz vašeg doma

Sprječava astmu, alergije i glavobolje

Uklanja mirise kuhanja i kućnih ljubimaca

Sprječava plijesan i uklanja prašinu

Birdie® — A Fresh Air Monitor™

Poboljšaj

Unutarnju
klimu

Zdravlje i blagostanje

Produktivnost

Kada je kvaliteta zraka loša, Birdie® će pasti dolje, sve dok ne otvotite prozor i vratite ga ponovno u život.

  • Švicarska najsuvremenija CO2 senzorska tehnologija
  • Nagrađivani Danski dizajn
  • Instaliran u domovima u više od 60 zemalja

Nevidljivi problem

Jeste li znali da 90% svog života provedete u zatvorenom prostoru?
— Vrlo često u lošoj kvaliteti zraka, što povećava rizik od astme, glavobolje, alergija i poremećaja sna. (Procjenjuje se da samo u EU 80 milijuna domova ima lošu unutarnju kvalitetu zraka.)

Dakle, što učiniti u vezi s tim? Stručnjaci smatraju da je jedno od najboljih rješenja jednostavno otvoriti prozore. Zdravstvene vlasti diljem svijeta čak preporučuju da to radite 2-3 puta dnevno. Birdie® je prijateljski podsjetnik na održavanje zdrave unutarnje klime.

Zašto ptica?

Nekad su rudarski radnici sa sobom u rudnik ugljena nosili kanarinca kako bi otkrili otrovne plinove. Kad se ptica onesvijestila, vrijeme je da se izađe iz rudnika. S ugrađenim CO2 senzorom, Birdie® radi na potpuno isti način – ali u vašem domu, uredu ili učionici.

Tehnički podaci

Sadržaj u kutiji

1x Birdie® Fresh Air Monitor™
1x zidni nosač + vijak
1x USB-C na USB-A kabel

Ništa — Za razliku od drugih monitora kvalitete zraka, Birdie® će vas obavijestiti kada trebate prozračiti svoj dom bez upotrebe dosadnog svjetla, zvuka ili telefonskih obavijesti. Birdie® se ističe korištenjem pripovijedanja i intuitivnog dizajna kao poticajnih mehanizama za poticanje korisnika da nešto poduzmu u vezi s unutarnjim zrakom.

CO2 je globalni standard za mjerenje kvalitete zraka u zatvorenom prostoru. Zato smo odabrali certificirani senzor ugljičnog dioksida (CO2) za mjerenje koncentracije ugljičnog dioksida u vašem domu, uredu ili školi. Iako postoji tona čestica koje se mogu izmjeriti, vjerujemo da je praćenje razine CO2 dovoljno za održavanje zdrave unutarnje klime, budući da će većina čestica biti u korelaciji s CO2 i na kraju imati koristi od otvaranja prozora.

Punjiva baterija trajat će do 8 mjeseci i treba joj 4 sata da se potpuno napuni. Također možete instalirati svoj Birdie® s uključenim punjačem, ako ne želite razmišljati o punjenju.

Kutija: 95 mm x 95 mm x 28 mm
Ptica: 100 mm x 50 mm x 21 mm
Pakiranje: 180 mm x 80 mm x 110 mm
Težina: 425 grama

FAQ

Kao pravilo; 1 Birdie trebao bi biti dovoljan za pokrivanje prostorije do 100 m². U pravilu preporučujemo da pticu postavite u prostoriju svog doma u kojoj provodite najviše vremena. Ako imate više katova ili zatvorenih prostorija (spavaća soba), predlažemo 1 pticu na svakom katu/zatvorenoj prostoriji. Preporučujemo da pticu postavite na visinu od 1,5-2,5m

Birdie® dolazi sa zidnim nosačem kako biste ga što lakše objesili pomoću 1 vijka.

Ne. Birdie® vas neće ometati zvukovima.

Birdie® pada kada je razina CO2 viša od 1.000 ppm dulje od 10 minuta. Kada razina CO2 ponovno padne ispod 800 ppm, Birdie® će se vratiti u stojeći položaj.

Trajanje baterije je do 8 mjeseci uz redovitu upotrebu.

Birdie® se puni jednostavnim USB C-kabelom (priložen uz proizvod). Vrijeme punjenja je otprilike 3,5 sata

Vrlo je važno osigurati strujanje zraka kada provjetravate svoj dom – optimalni protok zraka možete postići otvaranjem više prozora odjednom. Danske zdravstvene vlasti preporučuju ventilaciju 5-10 minuta 2-3 puta dnevno. Nešto što je vrlo lako zaboraviti učiniti. Birdie® će vas podsjetiti kada trebate prozračiti.

Podrška

Prije nego što nam se obratite, pogledajte ovaj videozapis i provjerite rješava li vaš problem. U suprotnom nas slobodno kontaktirajte na info@cleanlife.hr

Upit

info@cleanlife.hr

Korištenjem ove stranice prihvaćate odredbe opisane u našoj Politici Privatnosti.