Rješenje za zagađenu pitku vodu je ovdje.

Water has never been cooler

A20 Bar

Prvi 5-u-1 ugrađeni pročišćivač vode na svijetu

Servira pročišćenu ambijentalnu, hladnu, gaziranu, vruću vodu i kockice leda prirodom nadahnutom Aquaporin Inside® tehnologijom

5-in-1 water purifier for families

Ambijentalna voda

Hladna

Gazirana

Vruća

Led

Pročišćena voda
za cijelu obitelj

Istražite prvi na svijetu 5-u-1 ugradbeni pročišćivač vode kojeg pokreće Aquaporin Inside® jedinstvena tehnologija pročišćavanja. Novi najsuvremeniji A2O Bar pruža pročišćenu čistu vodu izvrsnog okusa. Omogućite svojoj obitelji da ostane hidratizirana tijekom dana uz uzbudljivu, zdravu alternativu vašim uobičajenim pićima.

A2O Bar je dizajnerski dodatak svakoj modernoj kuhinji koji omogućuje ambijentalnu, hladnu, gaziranu i vruću vodu, kao i kockice leda za vašu obitelj, goste i partnere. Izmjerite kvalitetu svoje vode, uživajte u automatskom čišćenju i jednostavnoj izmjeni filtera i zaljubite se u dizajn koji štedi prostor. Ovo su samo neke od mnogih značajki A2O Bara.

Visoke stope uklanjanja
zagađivača vode

A2O Bar s ugrađenom tehnologijom Aquaporin Inside® savršen je uređaj za vaš dom jer nudi visoke stope uklanjanja zagađivača vode kao što su mikroplastika, pesticidi, teški metali, virusi, hormoni, nitrati, PFAS vječne kemikalije, kamenac i još mnogo toga.

A2O Bar s Aquaporin Inside® tehnologijom koristi jedinstveni membranski sustav za pročišćavanje vode temeljen na tehnologiji prirodne filtracije proteinima akvaporina čije je otkriće nagrađeno Nobelovom nagradom. Istu Aquaporin Inside® tehnologiju odobrila je NASA i Europska svemirska agencija za svemirske misije. Tehnologija Aquaporin Inside® može se pronaći unutar A2O Bar filtera koji su jednostavni za korištenje. Pogledajte upute u videu o promjeni filtera koji vas vodi korak po korak.

Lako kao otvaranje slavine.
Ali sigurnije.

Uz jednostavnost korištenja svih 5 funkcija, dobivanje dnevne doze vode jednako je jednostavno kao i otvoriti slavinu – osim što je sigurnije s ugrađenom tehnologijom Aquaporin Inside® koja uklanja štetne zagađivače nošene vodom.

Birajte između 4 različite vrste vode i pročišćenih kockica leda, a vaš A2O Bar brzo i jednostavno servira vodu u čašu ili u bocu koju želite.

Ako želite provjeriti potrošnju vode ili status filtera, jednostavno dodirnite Postavke za jednostavan pregled. Pogledajte video za kratak uvod.

Pametno praćenje

Jednostavna kontrola i nadzor kvalitete vode, praćenje promjene filtera, ušteda na plastičnim bocama i još mnogo toga putem aplikacije i WiFi-a.

Lako održavanje


Automatski tjedni ciklus čišćenja koji sterilizira spremnike u kojima bi mogao postojati rizik od
nakupljanja bakterija.

Automatska detekcija curenja


Ako sustav otkrije curenje, automatski će se isključiti kako bi smanjio štetu.

Jednostavna promjena filtera


Jednostavna promjena filtera. Zamijenite filtere u par sekundi. Brzo izmjenjivim “lift and close” filteri čine zamjenu lakom.

Kompaktan luksuz


Pročišćivač je iste veličine kao ugradbena pećnica kako bi se osigurala jednostavna ugradnja. Proizvodi pročišćenu ambijentalnu, hladnu, gaziranu, vruću vodu i kockice leda.

Smanjenje broja uređaja


Revolucionarna tehnologija za uštedu vode u DWRO® vodenom filtru smanjuje omjer odvoda do 2:1 (65% uštede).

Aquaporin Inside® membrana


Svježa pročišćena voda u bilo koje vrijeme. Svake minute proizvede se 2,1 litra pročišćene vode.

Sigurna i zdrava voda


A2O Bar osigurava najsigurniju vodu za piće koristeći membrane Aquaporin Inside® tehnologije, što je dokazano na testovima.

A2O Bar Tehnički detalji

Technical Data

Tip proizvodaUgradbeni uređaj

FunkcijePročišćena, hladna, gazirana, vruća voda i led

Prednji ekran7” LCD ekran

Dimenzije (VxŠxD)597 x 597 x 552 mm
Kapacitet spremnika
4.6 L
Kapacitet spremnika hladne vode (5° C)3.0 L
Kapacitet spremnika gazirane vode (5° C)0.8 L
Kapacitet spremnika vruće vode (90° C)1.8 L
Kapacitet spremnika za led 0.5 kg
Wi-Fi veza + aplikacijaDa
Automatsko čišćenjeDa
Detektor curenjaDa

Preuzmite brošuru

Korištenjem ove stranice prihvaćate odredbe opisane u našoj Politici Privatnosti.