Ekološki prihvatljivi pročišćivači zraka inspirirani prirodom

Blueair je osnovao čovjek koji je često boravio na plaži u Stockholmskom arhipelagu i razmišljao: “Kako mogu donijeti ovaj čist zrak prepun energije svojoj obitelji u gradu?” Stoga ne treba biti iznenađenje da tvrtka inspirirana ljubavlju prema prirodi dizajnira proizvode kako bi minimalno utjecala na naš okoliš.

Bez kemijskih aditiva

Budući da su polipropilenska vlakna hidrofobna, naši ekološki prihvatljivi filteri ne apsorbiraju vlagu u kojoj se razvijaju bakterije. To znači da prirodno sprječavaju razmnožavanje bakterija i plijesni unutar filtera i ne zahtijevaju upotrebu kemijskih bakteriostatika ili inhibitora plijesni.

Energetski učinkoviti pročišćivači zraka

Svaki uređaj koji može postići visoku učinkovitost uz nižu potrošnju energije pomaže smanjiti ukupnu potrošnju fosilnih goriva. Blueair napredna HEPASilent™ tehnologija ima visoku energetsku učinkovitost jer kombinira elektrostatičku i mehaničku tehnologiju filtracije i pritom postiže visoku učinkovitost, izuzetno dobre performanse i visoku stopu isporuke čistog zraka (CADR). Ustvari, naši pročišćivači zraka ne koriste više snage od jedne žarulje: od 5 do 20 W na nižim i od 10 do 120 W na višim postavkama rada (ovisno o modelu).

Related Posts

HEPASilent™ tehnologija

Blueair HEPASilent™ tehnologija hvata najmanje 99,97% čestica iz zraka veličine do 0,1 mikrona, uklanja klice i pruža posebno visoke performanse i učinkovitost jer kombinira elektrostatičku

Što je stopa isporuke čistog zraka (CADR)?

Stopa isporuke čistog zraka (CADR) je utvrđeni standard koji je definiralo neovisno udruženje proizvođača kućanskih aparata (AHAM) u SAD-u. Certificiran i potvrđen od strane neovisnog

Zdravstvene prednosti pročišćivanja zraka

Zdravstvene prednosti pročišćivanja zraka Naš je osnivač bio inspiriran čistim, svježim i zdravim zrakom Stockholmskog arhipelaga. Dok je stajao na plaži duboko dišući, upitao se:

Korištenjem ove stranice prihvaćate odredbe opisane u našoj Politici Privatnosti.